praktijk - Geplaatst op 07-11-2016

Zorgboulevard

Zorgboulevard: ontmoetingsplaats voor onderwijs, zorginstellingen en zorginnovaties

Doel van het idee

In de Zorgboulevard komen onderwijs, werkveld en innovatie bij elkaar. Deze unieke verbinding vormt de basis voor de zorg van morgen, met betrokken nieuwe medewerkers die kennis hebben van en handelen naar de zorg van morgen.

Wie is de doelgroep?

De Fysieke Zorgboulevard is de ontmoetingsplaats voor onderwijs, zorginstellingen en zorginnovaties. Wij versterken ieders kracht, zodat zowel ouderen, studenten als zorgprofessionals in staat zijn kansen te grijpen en zelf beslissingen kunnen maken.

Wat heb je nodig?

Zeven deelprojecten 1. In de Fysieke Zorgboulevard ontwikkelen we nieuwe vormen van duurzame samenwerking. 2. Binnen het project Accelerated Learning ontwikkelen en realiseren we een gezamenlijke visie op onderwijs en thuiszorg voor diverse opleidingsniveaus in de zorg. 3. Het project Scenarioleren: het geïntegreerd leren op basis van kennis, vaardigheden en attitude binnen een realistische beroepssituatie. 4. Met de Dienstencheque worden studenten van niveau 2 voorbereid op een nieuwe vorm van vraaggestuurde dienstverlening. 5. Crea in de wijk draagt bij aan structurele samenwerkingsprojecten in de wijk (Westrand). 6. In de Pilot Leerafdeling Weihoek worden studenten gezamenlijk opgeleid en gecoachte tot zorgprofessionals 7. Implementatie Zorginnovaties implementeert onderzoek en gebruik van zorginnovaties in de zorgopleidingen. Het Huis van Morgen in de fysieke Zorgboulevard is hierbij een belangrijke projectpartner.

Meer informatie link

http://www.zorgboulevardroosendaal.nl/

Van harte aan te raden want?

Zorgboulevard is mogelijk gemaakt door subsidies uit de nieuwe ronde van het Regionaal InvesteringsFonds mbo (RIF ronde 4). Dit fonds dient voor het stimuleren van samenwerking tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven. ROC West-Brabant heeft samen met diverse partners in ronde 4 ook 2 projectaanvragen ingediend.

Contactpersoon en Organisatie

Joke Voermans, docent VP/projectleider
Kellebeek College Zorgboulevard

1 mensen vinden dit een goed idee.

Stem voor dit idee


Niet alle velden zijn ingevuld.
Onjuiste gebruikersnaam + wachtwoord combinatie.
De wachtwoorden zijn niet gelijk.
Niet alle velden zijn ingevuld.
Aanmaken van een account is mislukt.
Niet alle velden zijn ingevuld.
Plaatsen van het idee is niet gelukt.
Hartelijk dank voor de aanmelding van jouw idee!

We kijken eerst of je inzending compleet is.
Daarom kan het 1-2 werkdagen duren voordat je deze op de site en kaart terugziet.

Zodra je idee op de site is terug te vinden, ontvang je hiervan bericht per mail.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Levensles